Fagudstillingen Have & Landskabs udstillingsleder igennem 15 år, Kristian Larsen, har uden dramatik besluttet at trække sig fra hvervet som udstillingsleder.

Sommerens Have & Landskab blev ellers den mest velbesøgte i udstillingens 24-årige historie. 10.829 gæster, og dermed er der tale om, at udstillingslederen Kristian Larsen stiger af på toppen.

- På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne sige tak til Kristian for de mange års gode indsats. Kristian har siden 2001 stået i spidsen for otte succesfulde udstillinger og har i høj grad været med til at udvikle Have & Landskab til den succes, den er i dag, siger Palle Kristoffersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kristian Larsen selv uddyber:

- Det er 15 år, som jeg vil huske tilbage på med stor glæde, og selvom det selvfølgelig er vemodigt at forlade alt det, så er det det rigtige tidspunkt for mig at sige farvel, lyder det fra den tidligere udstillingsleder, som nu i stedet ser frem til at skulle til Thailand med sin familie til februar.

Fortsætter som planlagt

For at fjerne al tvivl om udstillingen i 2017, maner Palle Kristoffersen til ro.

- Selvom en erfaren udstillingsleder nu har søgt nye udfordringer, så er vi i Have & Landskabs bestyrelse overbevist om, at det nok skal lykkes at gennemføre endnu en spændende udstilling i 2017. Når det skal være, så kommer opsigelsen på det bedst mulige tidspunkt, hvor der er halvandet år til næste udstilling, og hvor den nye udstillingsleder sammen med bestyrelsen kan sætte nye og interessante rammer. Og vi har desuden en stærkt og velafprøvet organisation, der sammen med Kristian Larsen har gennemført flere udstillinger - og heldigvis består organisationen stadig, fastslår bestyrelsesformanden.

Parterne bag udstilling - Københavns Universitet, Danske Anlægsgartnere, Danske Planteskoler og Maskinleverandørerne, Park, Vej & Anlæg - har nemlig netop givet håndslag på at fortsætte udstillingssamarbejdet og har fastsat rammerne for de to næste udstillinger i 2017 og 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endnu er der ikke fundet en afløser for Kristian Larsen.