Stihl er klar med ny batteri-trimmer. FSA 86 R er en kraftfuld startmodel til professionelle.

FSA 86 R er en effektiv trimmer til for eksempel skarpe kantlinjer på grønne områder. Moderne design, batteriets placering i maskinhuset og den gode vægtfordeling er nogle af modellens egenskaber.

- Næste skridt blandt vores batteridrevne trimmere er FSA 86 R, som er en god model til professionelle. Maskinen er effektiv og let at bruge, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FSA 86 R indgår i AP-systemet, som først og fremmest er rettet mod professionelle. Trimmeren er udstyret med en børsteløs EC-motor, og har lavt lydniveau og kan med fordel bruges i støjfølsomme miljøer.

Motorens tyngde forneden og batteriets centrerede placering i maskinhuset foroven giver en god vægtfordeling og balance. Dette kombineret med det kraftige griberør, det ergonomiske greb og den trinløse regulering af omdrejningstallet hjælper brugeren med at arbejde hurtigt og bekvemt.

FSA 86 R leveres med afstandsbøjle, så der også kan opnås perfekte resultater ved træer, buske, kantsten og andre genstande. Modellen kan bruges med trimmertråd eller plastknive, og det er let at skifte trimmerhoved alt efter behov og præference. Den leveres med trimmerhovedet AutoCut C 6-2, som er designet til nem håndtering af trimmertråd, og DuroCut 5-2 samt PolyCut 6-2 med plastknive fås som tilvalg.