Traditionen tro var der DM i udkørsel af træ på Langesømessen. Traditionen tro vandt Kennet Birch Vinderslev.

I år duellerede otte erfarne maskinførere på en af skovens specialmaskiner om at vinde vandrepokalen og den prestigefyldte titel som danmarksmester i udkørsel af træ. Der blev dystet i disciplinerne tårnbygning og præcisionslæsninger i terræn.

Kennet Birch Vinderslev kørte mest præcist og med den hurtigste tid og vandt derfor konkurrencen for fjerde år i træk. I alt har Kennet vundet DM i udkørsel af træ ni gange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tog hurtig føring

Allerede under første runde var Kennet Birch Vinderslev den bedste, og i sidste finaleheat tog han endnu en sejr med sin tid på 7.23. Mesterskabets nummer 1 blev efterfulgt af Morten T. Jørgensen, der klarede banen på 7.49, og Anders Haarbye kunne også træde op på sejrsstubben med en flot tredjeplads.

Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening (DSF), der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) delte standen på Langesømessen. Tovholder og ansvarlig for den praktiske afvikling af mesterskabet var skoventreprenør Bjarne Kallehauge.