Hos W.J. Maskinservice ser man muligheder i et marked, hvor der er opstået et nyt behov.

W.J. Maskinservice blev grundlagt i 1996 af Walther Juel Jensen, som startede med at servicere entreprenørmaskiner med en enkelt servicevogn, der kørte ud fra hjemmeadressen.

I dag råder W.J. Maskinservice over 12 ansatte og fem servicebiler. I 2005 blev der bygget et nyt værksted og administration på Bøgildsmindevej i Nørresundby, og samtidig optog man forhandlingen af Terex entreprenørmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er blevet udvidet og bygget til i flere etaper. I dag er der 800 kvadratmeter værksted samt administration og en grund på cirka 5000 kvadratmeter. Forhandling af Giant minilæssere, Yanmar entreprenørmaskiner, Ifor Williams maskintrailere, Merlo teleskoplæssere og Honda ATV'er er også noget af det, der fylder i dagligdagen hos W.J. Maskinservice.

rich-media-2
Værkstedet er mere end fyldt på Bøgildsmindevej 9. Foto: Emil Samsø Møller.

Selvom grunden er på hele 5000 kvadratmeter, er den godt fyldt. Der er en god blanding af teleskoplæssere, minigravere, minilæssere, trailere og diverse redskaber dertil, fordelt ud over hele pladsen, hvor der står både nyt og brugt grej omkring værkstedet.

Konkurs giver plads

Efter Hjallerup Maskinforretnings konkurs tidligere på året er der blevet et hul i markedet for salget af blandt andet have/park maskiner. Dette hul vil W.J. Maskinservice prøve at udfylde.

- Siden 1996 har vi fokuseret på salg og service af mindre entreprenørmaskiner, men når chancen byder sig, rykker vi, forklarer Indehaver af W.J. Maskinservice, Morten Juel Jensen.

Allerede kort efter konkurrentens konkurs er meget faldet på plads. Man har fundet manden, som skal stå for den del, der vedrører have/park, og man har fundet en placering. Der er nemlig ikke plads til en udvidelse på den nuværende grund, hvor W.J. Maskinservice holder til i Nørresundby, men blot 100 meter længere nede af vejen har de overtaget en grund med bygninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Med overtagelsen af adressen bliver grundarealet fordoblet, og kan dermed give plads til det nye center for have/park-maskiner. Foto: Emil Samsø Møller.

- 1. juni overtog vi adressen Bøgildsmindevej 19, som er placeret omkring 100 meter den nuværende lokalitet. Med overtagelsen af nummer 19 har vi fordoblet både indendørs og udendørsarealet, som skal være med til at give mere luft på nummer 9, hvor vi holder til nu. Værkstedet vi fortsat køre, som det gør nu, men med de flere kvadratmeter giver det muligheden for nye udfordringer, fortæller Morten Juel Jensen, indehaver af W.J. Maskinservice.

Kendt have/park profil

Claus Kjær Jørgensen har indtil konkursen været en vigtig brik i have/parkafdelingen i Hjallerup Maskinforretning, og karrieren startede der for 22 år siden. Claus er den 1. juni startet hos W.J. Maskinservice, hvor der skal udvikles og nytænkes. Hjallerup Maskinforretning

- Jeg har i en lang årrække hovedsageligt arbejdet med have/parkafdelingen hos Hjallerup, men har også kendskab til, hvad der sker i landbrugsbranchen. Dette er med til at give en god synergi i forhold til de nye tiltag her, hvor der også vil være mere fokus på landbruget, både i form af minilæssere og teleskoplæssere, forklarer Claus Kjær Jørgensen.

rich-media-5
Der vil fremadrettet blive mere fokus på salget af teleskoplæssere og minilæssere til landbruget. Foto: Emil Samsø Møller.

To adresser

Selvom der fremover kommer til at være aktivitet på to adresser, er både Morten og Claus helt enige om, at der skal være en sammenspil og skabes en synergi i forretningen.

- Selvom det er delt op, og vi prøver at dele de forskellige grene op på adresseren, skal der stadig være et sammenspil, og dermed kan vi udnytte det hele meget bedre. Det skal fungere som en helhed, og når der ikke er længere, vil det også komme til at fungere, forklarer Claus Kjær Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvom vi starter noget nyt op, vil der stadig være fuldt fokus på det gamle, vi starter ikke det her op for at smide det, vi har opbygget, på jorden. Det kræver selvfølgelig både tid og energi i sådan en proces, men derfor skal vi holde endnu mere fokus på det gamle, for at det ikke bliver forsømt, understreger Morten Juel Jensen.

rich-media-7
Selvom det kræver tid og energi i en opstartsfase, vil der stadig være fokus på det gamle. Foto: Emil Samsø Møller.

Holder fast i det gode

Det er med stor fokus, at der bliver tænkt nyt og tænkt større, men det skal være med den rigtige hastighed. Der har alle årene været stor fokus på servicedelen, og dette vil fortsætte også i denne proces.

- Vi skal være sikre på, at vi bibeholder den gode service, det er den, der er fokus på. Vi skal selvfølgelig udvikle, men i vores eget tempo, så vi kan nå at få alle positionerne med i samme hastighed, og vi skal ikke glemme de kunder, der allerede er hos os nu, afslutter Claus Kjær Jørgensen.