Denne hedder dog ikke Walker og er fra Texas. Der er i stedet tale om Egholm City Ranger 2260 fra Danmark.

Kørende på firehjulstræk, drevet af en benzinmotor og med en komplet serie af skræddersyede redskaber klarer den nye City Ranger 2260 langt de fleste typer af rengørings- og vedligeholdelsesopgaver.

Derfor var Svend Holst, indehaver af Byens Vagt & Ejendomsservice, heller ikke i tvivl, da maskinparken skulle opdateres. Som den første i Danmark, har han fået leveret den nye model.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den nye City Ranger 2260 er min sjette Egholm maskine siden 2002 og uden tvivl den bedste, jeg har haft. Køreoplevelsen er blevet bedre i den nye model, mener entreprenøren, som servicerer ejendomsselskaber, virksomheder og butikker på strøget og i de hyggelige aarhusianske sidegader.

Vi kan mærke, at vores kunder bekymrer sig om det aftryk, de sætter på miljøet.

Salgschef David Jepsen

Vemas

Svend Holst fremhæver især den nye kørepedal, quick-shift redskabsskift på under ét minut, et kompakt design og den nye benzinmotor, der både er mere miljøvenlig og støjsvag.

- City Ranger 2260 har en let styring en rigtig god manøvredygtighed. Det betyder, at jeg nemt kan komme helt ind i hjørnerne med feje-sugeanlægget. Den nye kørepedal har samtidigt gjort det langt lettere og mindre anstrengende at bakke og justere farten. Før var jeg helt smadret i benet efter en lang arbejdsdag. Det er jeg ikke længere, fortæller Svend Holst.

Mere miljøvenlig

Den nye Ranger tæver heller ikke miljøet i samme grad som sine forgængere. Det forklarer salgschef i Vemas, David Jepsen, som forhandler den nye maskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan mærke, at vores kunder bekymrer sig om det aftryk, de efterlader. I den nye City Ranger 2260 er dieselmotoren erstattet af en stærk benzinmotor. Det betyder, at maskinen overholder alle Stage V emissionsstandarder, ligesom den lever op til kravene til NOx-reduktion i byerne, siger han.

I Aarhus er der allerede miljøzoner, hvor dieseldrevne lastbiler ikke må køre, og på sigt vil have- og parkmaskiner også blive ramt af miljøkrav. City Ranger 2260 lever allerede op til de skrappere miljøkrav og imødekommer ønsket om en mere klimavenlig maskine, forklarer David Jepsen.