For Dansk Stenanlæg skal maskinerne fungere optimalt, men det er folkene hos maskinhandleren, som får virksomheden til at købe samme sted igen og igen.

Anders Svendsen stiftede firmaet Dansk Stenanlæg i 1997. I år 2000 indledte han et langt og trofast forhold, da han købte sine første Schaeff gummigeder hos Maskinhuset. I 2006 handlede Anders Svendsen og Tommy Bergmann fra Maskinhuset for første gang, og siden da har Anders Svendsen udskiftet hele flokken af gummigeder flere gange. Han har igen været shoppingtur og udskiftet Schaeff'erne - nu for femte gang.

Når man spørger Anders Svendsen, hvorfor det lige netop er Schaeff han vælger, er svaret ret simpelt, siger han. Blandt flere grunde har hovedårsagen faktisk ikke noget med selve maskinerne at gøre. Det vigtigste er de mennesker, man handler med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når jeg ringer, uanset om det er til kontoret, sælgeren eller værkstedet, bliver jeg altid mødt med imødekommenhed, en løsningsorienteret medarbejder med stor velvillighed til at få løst problemet nu og her. Og det bliver altid løst med det samme, så jeg kan komme videre med mit arbejde. Dét er vigtigst for mig. Der er bare aldrig noget bøvl, siger Anders Svendsen.

Det har været en proces at nå hertil, men det er befriende, at man ved, at maskinerne bliver leveret præcis, som vi ønsker, fordi de har gjort det så mange gange før.

Ejer Anders Svendsen

Dansk Stenanlæg

Lang proces bærer frugt

Folkene fra Maskinhuset sælger selvfølgelig ikke kun maskiner til Dansk Stenanlæg, fordi de behandler dem ordentligt. En anden årsag til, at Anders Svendsen fortsat køber Schaeff maskiner er, at maskinerne skal udstyres med så mange ekstra specielle features og udstyr, og der får han det, som han vil have det, hos Maskinhuset. Efter mange års dialog og adskillige handler, er der efterhånden en masse erfaring at trække på, når Anders Svendsen igen vil skifte ud.

- Det har været en proces at nå hertil, men det er befriende, at man ved, at maskinerne bliver leveret præcis, som vi ønsker, fordi de har gjort det så mange gange før, siger han.

Alle maskiner er leveret med både pallegafler og læsseskovle, og de bliver malet i DSA's egen blå farve inden de ruller ind på pladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nyeste flok af gummigeder er Schaeff TL80. De har den rette størrelse til de opgaver, der skal løses i DSA. Blandt andet finder virksomheden dem perfekte til sandudlæggeren, både med deres kompakte størrelse samt læssevolumen. Størrelsen gør dem også lette at transportere på lastbiler. DSA løser opgaver for kunder i hele landet, og derfor er det en ret vigtig faktor, at maskinerne kan fragtes hurtigt og nemt rundt.

Anders Svendsen køber ikke kun standard hyldevare. Han har blandt andet fået speciallavet en maskine til en af sine medarbejdere. Medarbejderen har en skulder, der har det rigtig skidt efter 20 år med samme bevægelse bag et rat. Derfor er rattet i maskinen blevet erstattet med to joystick, således at han ikke længere behøver at bevæge skulderen, når han skal manøvrere maskinen.

Der findes ingen anden maskine af den slags, men den fungerer så godt og minimerer slitage på medarbejderne så markant, at det højst sandsynligt ikke bliver den sidste og eneste af sin slags. Slet ikke hos DSA.