OKNygaard slår dørene op i Grejs på grund af stærkt 2018.

Der er fortsat god vækst hos anlægsgartner OKNygaard. Efter virksomhedssamlægningen i 2014 mellem OK Grøn Anlæg og Bent Nygaard er det kun gået én vej på bundlinjen hos den store anlægsgartner OK Nygaard, og det er op.

Derfor udvider man nu anlægsaktiviteterne i Jylland med en ny afdeling i Grejs ved Vejle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er inde i en periode med god vækst. Sidste år lavede vi et resultat før skat 12.7 millioner kroner mod 8.5 millioner året før. Vi har fået et væld af nye opgaver, og vi er nødt til at tilpasse os kundernes behov, fortæller Nicolai Cramer Almdal, der er produktionschef for OKNygaards anlægsafdeling i Sydjylland.

Flere kontor-meter

Den nye afdeling skal primært servicere anlægskunder i Midt- og Sydjylland og indeholder derfor kontorer til administrative opgaver. 250 kvadratmeter samt en stor hal, så der er plads at vokse på.

- Den nye afdeling er et samlingssted, hvor vi samler anlægsafdelingens kompetencer. Vi er gået fra et mindre anlægsområde til et sted, hvor vi har mulgihed for udvikling i fremtiden. Her kan vores mandskab mødes, afholde møder og videns- og erfaringsdele, selvom de til daglig varetager deres opgaver lokalt. På den måde sikrer vi vores kunder lokalt forankrede medarbejdere, der kan nyde godt af en stor organisation med et godt ledelsesteam i ryggen, fortæller Nicolai Cramer Almdal.

Man har slået dørene op.