4.000 kvadratmeter terrasse færdiggjort på toppen af indkøbscenter i Frederikssund.

HME Byg & Entreprenør har netop færdiggjort en 4.000 kvadratmeter stor tagterrasse på toppen af Shoppingcenter Sillebroen i Frederikssund i forlængelse af ejendommens 37 taglejligheder.

Da den tidligere træterrasse skulle skiftes ud, fordi træet ikke kunne tåle det danske vejr og havde slået sig, besluttede man sig i stedet en fliseløsning. 75 procent af terrassens samlede areal blev dækket af fliser, hvilket er 3.000 kvadratmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skridsikker flise

Næstved Flisecenter leverede de 3.000 kvadratmeter grå Capestone terrassefliser i størrelsen 60x60 centimeter i 22 millimeters tykkelse fra den tyske fliseproducent Agrob Buchtal.

Capestone-flisen er en skridsikker flise, som ikke bliver glat, når den er våd. Flisen er ideel til montering på såkaldte flisefødder, så fliserne ikke ligger direkte på taget - men nogle centimeter over på flisefødder. Udover at man undgår frostskader med denne løsning, har man mulighed for at tage nogle fliser op og indsætte kummer o. lign. til beplantning og udsmykning på terrassen.

Flisecentret mærker stigende efterspørgsel på en flise som Capestone, fordi den er oplagt at anvende til en såkaldt inside-out løsning, hvor man kan kombinere en indendørs- og udendørsterrasse med den samme flise, da Capestone kan fås i en tynd og tyk version på hhv. 8 og 22 mm.