Lyt til artiklen:

Echo tilbage hos P.J. Skovværktøj

00:00
Hastighed: ???x
01:36

Importøren får fra nytår tilgang af de japanskproducerede maskiner.

Fra 1. januar 2024 overgår distributionen af de Japansk producerede Echo maskiner til virksomheden P.J. skovværktøj i Nørresundby, som i forvejen er dansk distributør af andre mærker som Oregon savkæder, Markusson slibemaskiner, Solidur sikkerhedstøj, Müller økser, Timberline kædeslibere og flere andre produkter.

Echo maskinerne har været importeret og solgt i Danmark siden begyndelsen af 1970'erne og er dermed både et velkendt, udbredt og anerkendt kvalitetsmærke indenfor skov- og havebrugsbranchen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Echo har tidligere været importeret til Danmark af den nu kommende distributør - P.J. skovværktøj - så mærket flytter så at sige hjem igen, efter mere end 50 år som udeboende.

rich-media-2
PB-8010 har fået sig selv kaldenavnet "The Beast", fordi den er fuldstændig sprængfyldt med kraft. Som alle ECHO-produkter er den konstrueret med komponenter af professionel kvalitet til de højeste standarder til kommerciel brug dag ud, dag ind. Pressefoto.

Serierne af batteriprodukter fra Echo afspejler ifølge importøren behovet og efterspørgslen i markedet og opgraderes løbende med flere muligheder. Echo har efter et bevidst eget valg dog ikke været "first-mover" indenfor batteriprodukter. Man har i stedet fra producentens side har vente på at kunne tilbyde kunderne de bedst mulige og samtidig velafprøvede maskiner.

De lette og håndholdte produkter indenfor save, græstrimmere og hækkeklippere samt de effektive blæsere, har altid været Echos varemærke.

Den danske importør forsætter med at markedsføre og sælge Echo produkterne i Danmark gennem det allerede etablerede netværk af servicerende forhandlere.