Lyt til artiklen:

Nellemann sætter 4.500 kvadratmeter nyt byggeri i gang

00:00
Hastighed: ???x
02:31

Nellemann Machinery tager første spadestik til ny lokation centralt placeret på Sjælland.

Smilene var store da første spadestik blev taget til Nellemann Machinery's nye lokation i Ringsted - en central placering midt på Sjælland.

Bygningen kommer til at indeholde værksted, reservedelslager, showroom og administration for Nellemann Machinery i Øst Danmark, og når indflytningen finder sted i efteråret 2024, kommer de ca. 4.500 kvadrameter bygning til at være udgangspunkt for de 30 medarbejdere, der servicerer kunderne i Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når dørene bliver slået op i Ringsted, vil virksomheden være samlet i en bygning, med kort afstand mellem de kontaktpunkter kunderne har med forskellige ansvarsområder.

Spaderne blev sat i jorden af Borgmester i Ringsted kommune, Henrik Hvidesten, og Direktør for Nellemann Machinery, Kristian Refnov. Spadestikkene blev inspiceret af ejeren af Nellemann gruppen, Jac Nellemann.

- Vores nye placering kommer til at have en stor betydning for os, siger Kristian Refnov.

Direktøren siger, at følgende tre elementer har været afgørende for flytningen. En ny og tidssvarende bygning der matcher krav og behov, en central placering i Øst Danmark, samt synlighed der støtter op om at tiltrække og fastholde medarbejdere, kunder og leverandører.

Den nye lokation er det naturlige næste skridt på vejen for Nellemann Machinery, der siden 2018 har reduceret antal af brands og har arbejdet målrettet mod at kunne tilbyde vores kunder en professionel oplevelse via en høj specialisering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Sådan kommer det nye Nellemann-byggeri til at tage sig ud, når det åbner i efteråret 2024. Presseillustration.

- Vi ønsker at være en dygtig samarbejdspartner for vores kunder, og det gøres bedst ved at samle vores fokus på enkelte stærke brands, siger direktøren.

Strategien for virksomheden forsætter; der skal fokuseres på få mærker og høj specialisering målrettet de 3 kundegrupper, Vej/Park, Entreprenør og landbrug.

- Med 55.000 biler der suser forbi i døgnet, er der en rigtig god eksponering der er vigtigt for os. Og placeringen gør, at vi hurtigere kan komme rundt til de forskellige kundegrupper og nemmere kan være til stede i hele regionen. Vi har servicebiler og sælgere placeret rundt i hele landet, og vi kommer derfor også tættere på vores medarbejdere. Skulle vi dertil blive mere attraktive over for kommende medarbejdere, er det også et parameter, der er værd at tage med, når der skal vækstes, tilføjer Kristian Refnov.