Lyt til artiklen:

Bobcat udruller GME-produkter i Europa

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Bobcats Ground Maintenance Equipment (GME) såsom zero-turn klippere og kompakte traktorer bliver nu tilgængeligt for europæiske kunder.

Bobcat har besluttet at lancere sin Ground Maintenance Equipment (GME) produktportefølje i Europa, Mellemøsten og Afrika. Det blev annonceret på Bauma, som lige nu finder sted i München.

- Bobcat sigter efter at rangere i top-tre blandt Europas førende GME-producenter. For at nå dette ambitiøse mål udruller vi vores GME på tværs af regionen. Bobcats europæiske, mellemøstlige og afrikanske produktportefølje vil inkludere kompakttraktorer, zero-turn klippere og plæneudstyr, hvilket bliver komplimenteret af de eksisterende minilæssere, siger Gul Nalcaci, der er Senior Product Manager for Bobcats GME-maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bobcat tilbyder ni nye kompakttraktorer, som varierer i størrelse og ydeevne. Her kan man vælge mellem modeller med manuelle og hydrostatiske transmissioner samt modeller med kabine og sikkerhedsbøjle. Bobcats kompakte traktorer kan udstyres med for-, midt- og bagtilslutninger og kraftudtag. Bob-Tach-systemet kommer som standard på alle frontlæsserplatforme, hvilket gør det muligt for brugere nemt at skifte redskaber til flere opgaver.

rich-media-2
Ni forskellige kompakttraktorer er at finde i Bobcats sortiment. Pressefoto.

Efter Bobcat erhvervede sig Bob-Cat Mowers, har producenten introduceret en stor familie af robuste plæneklippere. Sortimentet vil inkludere ride-on, stand-on og kommercielle walk-behind-modeller.

Plæneklipperne er målrettet både det professionelle og det private segment og er udstyret med innovative klippeborde, som er tilgængelige i en række forskellige størrelser.

Bobcats GME serie inkluderer desuden den nyligt lancerede MT100 kompaktlæsser og L23 og L28 minilæsserne. Modellerne kan udstyres med en række forskellige redskaber, som gør det muligt at anvende maskinerne til mange forskellige formål.

rich-media-3
Pressefoto.

Bobcat har også opkøbt Ryan Turf Equipment, hvilket udvider sortimentet med en lang række maskiner til professionel græspleje.