Lyt til artiklen:

Ponsse lancerer nyt fældehoved

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Ponsse har netop lanceret en opgraderet version af H8-fældehovedet.

Den nye opgradering af Ponsses H8-fældehoved vil styrke Ponsses position som en af verdens førende leverandører af fældeløsninger. Det skriver Ponsse i en pressemeddelelse.

Fældehovedet er kraftfuldt og har et fast, solidt greb med en adræt ramme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En ny funktion er Active Speed, der giver fældehovedet en højere ydeevne. ??Med Active Speed ??kan fældehovedets driftshastighed justeres baseret på træart og rodsnit. Udstyret med denne nye funktion er arbejdet med H8-fældehovedet nemt og produktivt, uanset træets diameter, skriver Ponsse.

- Vi har udviklet vores produktsortiment af fældehoveder aktivt sammen med vores kunder. Mange af vores kunder arbejder under udfordrende forhold, hvorfor deres udviklingsidéer giver os den bedst mulige feedback til produktudvikling. Med sin helt nye struktur er det nye H8-fældehoved ideel til forarbejdning af store træer, siger Janne Loponen, produktchef hos Ponsse.

Det nye fældehoved kan monteres på Ponsse Ergo og Bear.

Savkasseområdet er endnu bredere, hvilket gør fældehovedet til et godt valg til træer med en høj skovdiameter. Fældehovedets struktur er designet til nem vedligeholdelse, og rammen er bygget til at være endnu mere holdbar.

En kraftig fremføring kombineret med en geometri, der solidt understøtter større stammer på fremføringsvalser, garanterer høj produktivitet og brændstoføkonomi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De automatiske funktioner i Opti-kontrolsystemet, der er udviklet og bygget af Ponsse, styrer fremføringshastigheden og savbevægelsen i henhold til træets diameter og sikrer hurtig og præcis savning.

Alle Ponsse fældehoveder er fremstillet og designet på Ponsse fabrikken i Vieremä, Finland.