sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Hvad benyttes TV-inspektion til?

00:00
Hastighed: ???x
02:19

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at få lavet en TV-inspektion. Derfor er det også et værktøj, der bliver brugt i forbindelse med et hav af opgaver. Fælles for disse opgaver er, at de kan være svære at udføre, uden først at have lavet en god inspektion af kloakken.

Derudover bliver en TV-inspektion faktisk også brugt til at undersøge, om der er behov for at udføre yderligere arbejde. Der kan f.eks. være mistanke om, at der er rotter i kloakrørene, hvilket man kan bruge en TV-inspektion til at afsløre, om der er egentlig er.

Til disse opgaver anvendes en TV-inspektion

En TV inspektion kloak bliver især brugt, hvis der er mistanke om et brud på kloaksystemet. Det er nemlig ikke muligt at finde frem til dette, hvis ikke man graver hele eller dele af kloaknettet op. For at undgå dette, kan du benytte dig af en TV-inspektion.

Når du gør brug af en TV-inspektion i denne forbindelse, kan du bede om at få lavet en fuldendt tilstandsrapport over kloaknettet. Det vil ikke blot give dig en idé om den generelle stand på det, men kan også hjælpe dig med at identificere fejlen eller fejlene, så de kan blive repareret.

Som angivet tidligere, kan en TV-inspektion bruges i rigtig mange sammenhænge. Blandt andet kan den bruges til at identificere og løse de følgende opgaver:

- TV-inspektion for rotter og rotteskader

- Undersøgelse af vandboringer, skakter og procesrør

- En fuldendt tilstandsrapport over kloaknetværk

- Identificering af brud på kloaknetværk og tilstopning

Hvad koster en TV-inspektion?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad du skal betale for at få lavet en TV-inspektion. Det er der flere grunde til, men det skyldes især, at der er stor forskel på, hvad de forskellige kloakfirmaer tager for det. De er nemlig i deres gode ret til at fastsætte deres egne priser.

Som regel er det dog ikke en opgave, der vil koste dig en mindre formue. Ofte vil opgave være løst på et 1-2 timer, hvorfor du blot skal betale det valgte kloakfirma for en eller to timer af deres tid.

I de fleste tilfælde har et kloakfirma en timepris på mellem 600 kr. og 800 kr. inkl. moms. I og med, at tager 1-2 timer at få lavet en inspektion af din kloak, vil prisen derfor være et sted mellem 600 kr. og 1.800 kr., alt afhængigt af timepris og tidsforbrug.