En teleskoplæsser bliver brugt til lidt af hvert hos en restaurant nær Ribe.

17 kilometer nordøst for Ribe ligger gourmetrestauranten Ribehøj med tilhørende luksushytter. Carsten Kjær er tredje generation på stedet, der har ligget på adressen på Ribevej siden 1931.

Han har investeret i en Merlo P27.6, der fungerer som stedets multimaskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi havde behov for en maskine, der kunne klare en masse forskellige opgaver. Både på landjorden og i højden. Jeg valgte en Merlo teleskoplæsser, fordi den er en meget alsidig og kompakt maskine, der har et bredt redskabsprogram. Merlo teleskoplæsseren er utrolig stærk, og med det kompakte design passer den godt til Ribehøj, siger Carsten Kjær.

Merlo P27.6 har en løftekapacitet på 2,7 ton med en teleskoparm på seks meter. Kørehastigheden når 40 km/t.

På Merloen er installeret to kameraer - et i højre side, og et bagpå. Centralsmørring og aircondition er ligeledes valgt til.

rich-media-3
Maskinen klarer opgaver, som tidligere var nødvendigt at have to maskiner til.

- På Ribehøj fungerer teleskoplæsseren som stedets multifunktionelle maskine. P27.6 er smidig, fleksibel og nem at betjene, siger Carsten Kjær og tilføjer:

- Da vi i forvejen har et stort udvalg af redskaber, var det oplagt at få monteret 3-punkts lift bagpå. Den medkøbte mandskabskurv bruges til rensning af tagrender og ved vedligehold af bygninger.

rich-media-5
Ribehøj har godt med redskaber til teleskoplæsseren.