Landbrugsstyrelsen inviterer til et webinar, hvor du kan lære at tegne skovkort til ansøgning til tilskud til privat skovrejsning 2020.

Ansøgningsrunden for tilskud til privat skovrejsning startede d. 1 juli 2020 og er i år forlænget med en måned, så ansøgningsrunden i år først lukker 30 september, skriver Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

I år afholder styrelsen et online informationsmøde (webinar) i forbindelse med ansøgningsrunden, hvor de vil uddybe krav til de skovkort, der skal indgå i en ansøgning.

Du vil på webinaret blandt andet høre mere om kravene til skovkortet, og de vil forklare, hvordan skovkortene skal udformes, for at de kan godkende dem i en ansøgningen. Formålet er at hjælpe til at indsende fyldestgørende kort, så Landbrugsstyrelsen kan undgå høringer og dermed reducere sagsbehandlingstiden

Webinaret henvender sig primært til konsulenter, der arbejder med skov- og naturordninger.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Landbrugsstyrelsen gør opmærksom på, at de på webinaret ikke kan vejlede om enkelte ansøgninger.

Du kan rette i dit skovkort frem til 30. september, skriver Landbrugsstyrelsen.

Erfaring viser, at langt de fleste ansøgninger kommer i september måned. Har du allerede indsendt din ansøgning og ønsker at rette dit skovkort, har du mulighed for at genindsende ansøgningen og indsende ansøgningen, med de nye skovkort.

Tid og sted Webinar finder sted torsdag den 3. september 2020 kl. 13:00-14:00.

Online informationsmødet afholdes via Landbrugsstyrelsens webinarplatform.

Tilmeld dig online informationsmødet Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er nødvendig: