C.F. Møller Design har sammen med Nordjyllands Trafikselskab udviklet et nyt design til busstoppestedsudstyr i Region Nordjylland.

C.F. Møller og Nordjyllands Trafikselskab (NT) har sammen udviklet et nyt design for busstoppestederne i Nordjylland. De første enheder er leveret til forskellige kommuner i Nordjylland, og mange følger efter i de kommende måneder og år. Det skriver C.F. Møller på sin hjemmeside.

- Stoppestederne spiller en vigtig rolle i den samlede rejseoplevelse. For os har det derfor været helt afgørende, at vi fik udviklet et koncept for stoppestederne i et moderne, karakterfuldt og langtidsholdbart design, som samtidig løfter komforten for Nordjyllands Trafikselskabs mange kunder, siger Jon Brøcker, afdelingschef for C.F. Møller Design.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Uens løsninger

Tidligere har Region Nordjylland været præget af, at hver kommune gennem årene har valgt forskellige løsninger med den konsekvens, at stoppestederne er meget uens i design, komfort og udstyr. Derfor bakkede de nordjyske kommuner op om NT's ønske om et ensartet udtryk for fremtidens stoppesteder.

En fælles ansøgning til Trafikstyrelsen om støtte til opgradering af stoppesteder for cirka 22 millioner kroner har nu banet vejen for det nye, fælles design.

Serien omfatter produkter som læskærme i flere varianter og dimensioner, standere og skilte, sidde- og ståbænke, cykelparkering og affaldskurve. C.F. Møller Design har fungeret som NT's rådgiver hele vejen fra indledende skitsering og brugerproces til godkendt koncept, designmanual, udbud og produktudvikling.