5 svende er udlært fra NEXT Uddannelse København, 3 fra Learnmark Horsens og 1 svend fra AARHUS TECH.

Brolæggermestre, kollegaer og familie kom for at ønske tillykke og for se de flotte svendeprøver på landets tre uddannelsessteder, da eleverne modtog svendebevis.

På NEXT Uddannelse København blev dagen fejret med taler, musik og en stående buffet. Her gav oldermand Claus Johnsen, Brolæggerlauget i DI Dansk Byggeri de nye brolæggersvende disse ord med på vejen:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tillykke med uddannelsen. I er nu brolæggere, og I har bevist I kan noget, endda et håndværk som ikke ret mange kan, nemlig brolæggerfaget. Jeres uddannelse er den bedste platform frem i livet, en døråbner til et hav af muligheder. I kan læse videre til bygningskonstruktør og ingeniør, rejse ud i verden med jeres håndværk, eller begynde som selvstændig, sagde oldermanden og fortsatte:

- Men jeg vil give jer et godt råd. Bliv nu i det firma, hvor I er udlært, få noget erfaring, og når I er klar til at starte op som mester, så skal I være velkommen i Brolæggerlauget, for det er ikke altid en dans på roser, når man står helt alene, fastslog han.