Uenighed om penge har ifølge anklagemyndigheden ført til trusler og skubberi på en byggeplads i Nykøbing Falster, hvor bygherren angiveligt også blev truet med bandemedlemmer.

15. maj sidste år endte en tvist om penge med ballade på en byggeplads i Nykøbing Falster. Det skriver Ekstrabladet, som har været til retsmødet i sagen, hvor en malermester sammen med tre andre er tiltalt for ulovlig tvang.

Malermesteren med opgaver på byggepladsen mener, at bygherren skylder ham 500.000 kroner. Omvendt mener bygherren, at malermesteren skylder ham penge for fejl og mangler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I maj sidste år mødtes de fire tiltalte, bygherren og flere andre så til møde i en skurvogn på byggepladsen. Bølgerne gik ifølge begge retssagens parter højt, og malermesteren truede ifølge bygherren med at involvere bandemedlemmer til at kradse pengene ind. En rådgivende ingeniør deltog også ved mødet, og han bekræfter, at der blev fremsat trusler omkring bandemedlemmer, skriver Ekstrabladet.

To tiltalte mødte ikke op

De fire tiltalte forlod skurvognen, men da bygherren nogle minutter efter også gik ud, ventede de på ham. Her viser videomateriale, at bygherren blandt andet blev skubbet af en af de tiltalte.

En låsesmed på stedet blev angiveligt også truet med en springkniv for at filme episoden. Manden med springkniven blev hevet væk af en af de andre tiltalte.

Til retsmødet mødte to af de tiltalte ikke op, men man valgte alligevel at gennemføre det første retsmøde.