Der mangler ansatte i A+ Anlæg, der derfor tager nye metoder i brug.

En ny rekrutteringskampagne skal lokke medarbejdere til anlægsgartnerbranchen, som under højkonjunkturen har svært ved at tiltrække kvalificerede medarbejdere.

Derfor tænker A+ Anlæg nu i nye baner, når det kommer til rekruttering. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. Det traditionelle jobopslag er blevet byttet ud med virtual reality. I kampagnen får den jobsøgende mulighed for at følge en medarbejder i en 360 graders film, hvor man til sidst kan skrive sig op til en samtale. Rekrutteringskampagnen kommer primært til at køre på Facebook.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever kun stigende efterspørgsel, og derfor går vi efter de opgaver, vi selv synes er sjove og innovative. Det vil vi gerne vise med vores nye kampagne. For vi har brug for at have lige så ambitiøse kolleger med ombord, som også synes, at det, vi laver, er sjovt og spændende, siger Kenneth Staugaard, der er direktør i A+ Anlæg.

Vil blive større

I dag går det rigtig godt med beskæftigelsen i Danmark, men i anlægsbranchen er der samtidig en lav ledighed, hvilket gør, at det er svært at finde medarbejdere.

- Vi har rigtig travlt, og vi vil gerne fortsætte de positive takter fra de foregående år. For at følge med ordreindgangen og de projekter, vi har i pipeline nu, skal vi i A+ Anlæg ansætte minimum fem medarbejdere alene i løbet af 2018. Lige nu er ledigheden blandt anlægsgartnere meget lav, og derfor mangler vi simpelthen kvalificeret arbejdskraft for at kunne følge med, siger Kenneth Staugaard.

Næste skridt kunne også være at opkvalificere sig inden for bæredygtighed. Flere af medarbejderne i firmaet er uddannede regnvandskonsulenter.

- Der er ingen tvivl om, at vi går efter større opgaver og det professionelle segment, for det er her, vi virkelig kan bringe vores kompetencer i spil. Nu mangler vi bare nogle flere dygtige kolleger og medarbejdere, siger Kenneth Staugaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

A+ Anlæg beskæftigede i sidste regnskabsår 20 mand inklusiv underentreprenør.