sonsoreret-indhold

Der kan være mange årsager til, at man får brug for ekstra opbevaringsplads ? både som privatperson og som erhverv.

Det kan være meget besværligt at skulle finde opbevaringsplads i lagerhaller og andre lignende tilbud.

Tingene vil være et godt stykke væk, og der skal bruges tid, energi og penge på transport af tingene til opbevaringsstedet.

Det er bekvemt og nemt at anvende containere til opbevaring og lager.En anden mulighed, som flere og flere danskere benytter sig af, er, at leje en container. Det er meget bekvemt at have den stående på matriklen, så der altid er direkte adgang til den.

Løser problem med pladsmangel

Er man som privatperson ved at bygge om, skal man bruge et sted til at opbevare sine møbler. Det er naturligvis et vigtigt kriterium, at møblerne opbevares et tørt sted, så de ikke tager skade af fugt og lignende.

Et fleksibelt alternativ

Det samme gælder, hvis man som virksomhed har brug for ekstra lagerplads. I begge disse tilfælde er en container et rigtigt godt bud. Man kan endda leje isolerede containere til de mere skrøbelige genstande. Containere er meget kraftige og det er muligt at finde en container, der matcher ens behov.

Kan let tilpasses

Man kan nemlig selv vælge, hvor eksempelvis åbningen skal være henne: Om det skal være en ganske almindelig åbning i den ene ende, eller om man ønsker en skydeport i midten. Det kan have ret stor relevans for placeringen af containeren, så den er nem at tilgå.

Slip for besvær

En ekstra fordel ved at leje en container er, at man kan opsige den, så snart man ikke længere har behov for den. Derved giver det mere frihed og fleksibilitet, i forhold til hvis man går ud og investerer i en container. Køber man en container, skal man bruge tid på at forsøge at sælge den, når dens funktion ikke længere er nødvendig.

Hav styr på kravene

Når man skal ud og leje en container, er det en god idé at vælge et firma, der har god erfaring i branchen og derved har styr på kvaliteten af deres containere. Der er også nogle mere specifikke detaljer, der har stor relevans, men som man måske ikke lige tænker på i første omgang.

Skal genstandene i containeren være dækket af forsikringen, kræves det, at containeren er forsynet med en bestemt type lås, der lever op til en række krav fra forsikringsselskaberne.

Skulle der mod forventning blive gjort indbrud i containeren, er forsikringen sikkerheden for, at genstandenes værdi kan blive dækket ind igen. Sørg derfor altid for at læse specifikationerne på den enkelte container grundigt igennem inden en lejeaftale underskrives.

Har man styr på sine krav til en container, så er det helt klart den mest bekvemmelige og lette løsning til ekstra opbevaringsplads.