Lyt til artiklen:

Ny kraftig belægningstang fra Hunklinger

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Den tyske producent har udviklet HP30, som kan klare de store sten med masser af styrke.

Tyske Hunklinger har gennem 25 år produceret hydrauliske belægningstænger af meget høj kvalitet. Som det nyeste har Hunklinger udviklet modellen HP30. Den absolutte største og mest robuste af alle modellerne.

Hurtigere og stærkere

- Den patenterede, fuldhydrauliske automatiske styring tillader et større olieflow end de andre modeller og er ca. 30 procent hurtigere og stærkere end de hidtidige modeller, fortæller Jacob Olsen fra JMS Maskinservice ApS, der har importen på Hunklinger i Danmark og Sverige.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HP30 er specielt velegnet til større bæremaskiner fra 3 tons og opefter. Den har betydelig kraftigere slagcylindre i kombination med meget stabile forskydningsvinger, der giver HP30 markant mere slagkraft.

rich-media-2
Pressefoto.

HP30 har en enkel, hurtig og værktøjsfri tilpasning til forskellige længder, bredder og tykkelser af sten.

Twist-funktion

Alle modellerne kan monteres med Twist-funktionen, der gør, at man kan tage sten direkte fra pallen på selv meget skæve underlag. Det patenterede TWIST-system fra Hunklinger er det eneste på markedet.

Ekstraudstyr

- Alle stentyper er mulige at lægge, da vi har alle former for ekstraudstyr, der kan monteres på belægningstængerne. Vi har ydermere et adapter-system, der kan monteres på de fleste modeller, så det er muligt at skubbe fx 60/30 sten eller 60/40 i halvforbandt (30 cm), fortæller Jacob Olsen.

Hunklinger belægningstænger kan monteres på alle former for bæremaskiner fx minigravere, minilæssere, gravemaskiner, lastvognskraner osv.