Lyt til artiklen:

God start for standsalg til Maskiner Under Broen

00:00
Hastighed: ???x
04:27

Mere end halvdelen af standarealets godt 25.000 kvadratmeter er allerede booket.

Standsalget til den grønne maskinmesse Maskiner under Broen i Middelfart til august næste år er kommet rigtig godt i gang. Over halvdelen af messens 25.500 kvadratmeter standareal er allerede booket, og forventningen fra arrangøren Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg er, at der bliver helt udsolgt, inden portene bliver åbnet den 28. og 29. august.

- Maskiner under Broen viste for alvor sit værd ved sidste messe i 2022, hvor vi havde 142 udstillere og rundede næsten 3.200 professionelle besøgende. Derfor er jeg sikker på, at de optimale arealer i skyggen af Lillebæltsbroen igen bliver fyldt med alt, hvad park-, vej- og anlægsbranchen har at byde på, siger formand for Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, Lasse Lindholm, der desuden er indehaver af Lindholm Maskiner A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han forklarer, at tilbagemeldingerne fra både gæster og udstillere har været overvældende positiv, og det glæder han sig til at bygge videre på i 2024.

- Mange sætter pris på endelig at have fået en fagudstilling midt i landet, der har et målrettet fokus på maskiner. Maskiner under Broen har ramt balancen mellem at være overskuelig og samtidig give gæsterne det fulde overblik indenfor netop deres speciale. Desuden giver messeoplevelsen med at se og mærke grejet, tale med folk, der virkelig ved noget og have en god dag med kollegaer og samarbejdspartnere bare noget, der er svært at undvære i en hurtigere og hurtigere verden, understreger Lasse Lindholm.

Dialog og fagligt fællesskab

Special Maskiner A/S er en af de virksomheder, der allerede har sikret sig en stand til MUB24, og her er indehaver Lennart Ahlefeldt-Laurvig imponeret over, hvad messen har udviklet sig til siden opstarten i 2016.

- Udstillingen fandt virkelig sin berettigelse i 2022, hvor både det praktiske og besøgstallet gik op i en højere enhed. Det er de helt rigtige kunder, der kommer, og så er rammerne ved vandet med lys og luft og god logistik ikke til at sætte en finger på, siger Lennart Ahlefeldt-Laurvig.

Han er desuden det nyeste medlem i Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlægs messeudvalg, og det er der flere grunde til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Messen er en samlende kraft for os i maskinbranchen. Man bliver en del af et særligt fællesskab, og når alting er samlet ét sted, er det også lettere for kunderne at få både overblik og den vigtige dialog. Specielt når leveringstiderne fra visse leverandører stadig er oppe på et år, gælder det om at være ude i god tid, når man som kommune eller entreprenør overvejer en ny investering. Desuden er det en messe, som 100 procent fokuserer på redskaber og maskiner, og da det er min virksomheds specialområde, virkede det oplagt at takke ja, da jeg blev spurgt, siger Lennart Ahlefeldt-Laurvig.

96 procent vil komme igen

Hos messeledelsen er der fokus på i 2024 at skabe den bedst mulige oplevelse for gæsterne, hvilket heldigvis lykkedes til sidste messe, understreger udstillingsleder Erik Nissen.

- Vi sendte et spørgeskema til gæsterne efter Maskiner under Broen 2022, og her svarede 96 procent, at de ville komme igen i 2024. Så er det jo svært at være utilfreds som udstillingsleder. Vi er heldigvis forkælet med en fantastisk plads med gode parkeringsforhold og fast bund. Dog udvidede vi sidste gang udstillingsarealet til det maksimale, så vi kan ikke udvide messeområdet mere. Det betyder, at udstillingen aldrig bliver for stor og uoverskuelig. De besøgende kan nå hele vejen rundt til alle udstillerne på en dag, hvis de vil. Det gør, at udstillingen bliver meget målrettet og relevant for de besøgende fra den grønne branche. Derfor vil jeg opfordre alle virksomheder til at melde sig til, hvis de har relevante løsninger og produkter til kommune, entreprenører, anlægsgartnere og generelt hele park-, vej- og anlægsbranchen, siger Erik Nissen.

Maskiner under har været afholdt i 2016, 2018 og 2022. På grund af Corona-situationen blev messen i 2020 aflyst.