Lyt til artiklen:

Anlægsgartner øger omsætningen

00:00
Hastighed: ???x
01:57

Trods øget omsætning måtte Malmos A/S se bundlinjen falde lidt gennem seneste regnskabsår.

Der har været godt gang i aktiviteterne hos Malmos Landskab, som sidste år vækstede toplinjen med cirka 12 procent. Omsætningen endte nemlig på godt 257 millioner kroner mod knap 229 millioner året før.

Indtjeningen fulgte dog ikke med op, tværtimod fald bundlinjen, idet resultatet før skat i 2023 landede på 12,8 millioner kroner mod 17,5 millioner året før.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men trods en mindre nedgang i indtjeningen betegner ledelsen i beretningen resultatet som meget tilfredsstillende og en smule over det forventede.

- Det er vigtigt at tjene penge og levere gode økonomiske resultater, når man - som vi - har en drøm om at sætte tonen for fremtidens landskaber, siger CEO Kim Thinggaard, i en pressemeddelelse.

Malmos' helt store ambition er at bidrage til at løse klimaudfordringerne og give naturen nyt liv.

En af trædestenene til at arbejde systematisk med ansvarlighed i Malmos er den B-Corp certificering som virksomheden opnåede i efteråret 2023. Det er en 360-graders tjekliste - eller "Emma Gad" - for, hvordan virksomheden indtænker ansvarlighed i den daglige ledelse, overfor kunder og medarbejdere, lokalsamfund og miljø.

Det nye regnskabsår, 2024, er startet positivt med opstarten af det meget store klimasikringsprojekt i Urbanplanen på Amager - et projekt til plus 350 millioner kroner, som skal løbe over de kommende 3-4 år. Samt med opstarten af tre stationsforpladser til de nye Metrostationer i Københavns Sydhavn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Malmos er stiftet i 1953 og har hovedkontor i Roskilde. Virksomheden er ejet af idverde.