Man forventede, at købet af et nyt domicil ville smitte negativt af på tallene. Men Skandinaviens største hårdttræ-grossist Global Timber leverer nu for tredje år i træk et overskud på over 10 millioner kroner.

Sidste år købte Global Timber en domicilejendom i det sydlige Aarhus og samlede alle sine aktiviteter på én adresse, og Global Timber er nu kommet med et årsregnskab med et overskud på 10,7 millioner kroner - mod 10,1 millioner kroner sidste år

- Vi er særdeles tilfredse med tallene. Regnskabet overstiger vores forventninger markant, siger direktør Peter Bæk, der fremhæver købet af det nye domicil som den vigtigste begivenhed i regnskabsåret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Global Timber har ambition om at fortsætte fremgangen og købet af det nye domicil på Michael Drewsens Vej i Højbjerg er en af forudsætningerne for dette. På adressen samles virksomhedens 5.000 kubikmeter store trælager og alle administrative funktioner, inklusive salg og kundeservice. Desuden arbejder man på at indrette skiftende oplevelsesmiljøer og udstillinger af Global Timbers og datterselskabet Fredsted Floors produktsortiment.

Vi er særdeles tilfredse med tallene. Regnskabet overstiger vores forventninger markant.

Direktør Peter Bæk

Global Timber

Lageret blev taget i brug i september 2016. Næste etape, et nybyggeri på 1000 kvadratmeter, påbegyndes om kort tid og forventes at stå klar om et år.

- Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor vil vi gerne tilbyde dem optimale rammer og et inspirerende arbejdsmiljø. Desuden får vi mulighed for at arrangere kunde-events og demonstrere nye produkter, siger Peter Bæk, der forventer at Global Timber kan fortsætte væksten i det nye regnskabsår.