Byrumsinventar fra to italienske virksomheder er nu en del af sortimentet.

Urban Elements har specialiceret sig i at levere totalløsninger til byrum, og de har nu taget endnu et skridt i forhold til at kunne tilbyde et bredt spekter af løsninger. Således har de indgået samarbejde med to italienske virksomheder, der producerer byrumsinventar.

Den ene, Platek, drejer sig om lysamaturer i smart design. Den anden virksomhed hedder Bellitalia, og de producerer byrumsmøbler i beton. Urban Elements fortæller i en pressemeddelelse, at den italienske producent benytter den patenterede UltraTense højstyrke-fiberbeton, som gør det muligt at forene flot design og styrke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over at have en egenproduktion af byrumsinventar indgik Urban Elements også sidste år et samarbejde med en anden udenlandsk producent. Her var der tale om tyske Golle, som står bag tekstile løsninger som solsejl, der kan benyttes i byrummet - for eksempel til at beskytte børn på en legeplads mod solen.

Urban Elements fortæller desuden, at de også har opgraderet på mandskabssiden i form af ansættelsen af Britt Bjerrum Jensen som salgs- og projektchef.