Maskinhandlen Bredsgaard satser på at sælge Variants trailerprogram.

Fremover kan både private og virksomheder med god grund køre til Kjellerup, når de har brug for en ny trailer. Her er maskinhandlen Bredsgaard A/S netop blevet midtjysk full-line-forhandler af den danske trailer-producent Variants store program, der omfatter over 70 forskellige modeller til priser fra 3.800 til 100.000 kroner.

- Trailere passer godt ind i vores eksisterende produktsortiment, og vi har jævnligt forespørgsler fra kunder, der spørger efter trailere. Derfor har vi indgået samarbejdet med Variant, der indebærer, at vi nu også er leveringsdygtige i trailere til både privat- og fritidsmarkedet og til erhvervsmarkedet, siger Bredsgaards administrerende direktør Ivan Tang, der lægger vægt på, at Variant-trailerne er danskproducerede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har både noget med høj kvalitet og høj leveringssikkerhed at gøre. Vi vil typisk selv have 10-12 af de mest efterspurgte trailermodeller på lager. Øvrige modeller kan fremskaffes med meget kort varsel, som regel fra dag til dag. Da trailerne bliver produceret i Vejle, er de ikke længere væk end en telefonopringning eller en mail, forklarer Ivan Tang.

Finansiering og leasing

Det bliver primært Bredsgaards mangeårige medarbejder Kim Knudsen, der skal stå for det opsøgende salg af Variant trailerne til erhvervsmarkedet.

- Det er en opgave, jeg glæder mig til, for trailerne er et godt supplement til de produkter, vi i forvejen kan tilbyd. Næsten uanset hvilken form for transportbehov, virksomhederne har, kan det dækkes med én eller flere af Variants mange trailermodeller. Ligeledes kan vi tilbyde forskellige finansierings- og leasingløsninger, oplyser Kim Knudsen.

Som markering af Variant-forhandlingen holder Bredsgaard fredag den 18. marts kl. 11-17 "trailerdag" for alle interesserede.