Naturstenleverandøren Zurface deler stand med Farum Beton og Wewers Belægningssten på Have & Landskab.

Det er seks år siden, at Zurface-produkterne sidst var at finde på Have & Landskab, men i år vil Danmarks største totalleverandør af natursten igen være at finde på messen.

Det er måske endda en tilsnigelse at sige, at Zurface overhovedet tidligere har været på messen. Virksomheden hed nemlig tidligere Stenex/TR Granit A/S og blev dannet ved en fusion mellem Stenex og TR Granit i 2011. I 2012 skiftede virksomheden navn til Zurface. Den 1. april 2013 fusionerede SA Granit og det oprindelige Zurface så, og virksomheden valgte at fortsætte under navnet Zurface.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne profilere vores firma på messen. Når vi ikke har været der i seks år, skyldes det, at vi har haft travlt med forskellige fusioner i virksomheden, så vi har ikke haft tiden til det, siger Jesper Marcussen, der er salgschef hos Zurface.

Når naturstenvirksomheden nu har valgt at tage af sted til Have & Landskab igen, skyldes det, at de har en historie at fortælle.

- Vi har fået en ny identitet, og det er noget, vi gerne vil ned og vise frem. Efter alle fusionerne vil vi gerne vise flaget, og vise kunderne hvad vi har at byde på, siger Jesper Marcussen.

Egenproduktion

På messen kommer Zurface til at dele tre standpladser med Farum Beton og Wewers Belægningssten.

- De to virksomheder rammer et andet marked, end vi gør. Derfor ser jeg dem mere som samarbejdspartnere end som konkurrenter, lyder det fra Jesper Marcussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidst Zurface-produkterne var på Have & Landskab blev standen også delt med Farum Beton og Wewers Belægningssten.

På messen vil Zurface tage en stor del af sortimentet med, og man har særligt fokus på egenproduktionen af granitsten, der brydes på Bornholm.

- Vi er de eneste i Danmark, udover NCC Råstoffer, der producerer skærver, der bryder granit på Bornholm og forarbejder det i Danmark. Det er vores opfattelse, at der er tale om et eftertragtet produkt. Det skyldes både historien bag men også, at der er tale om sten af en meget høj kvalitet, siger Jesper Marcussen.

I produktkataloget har Zurface blandt andet brosten, trappetrin samt fliser. Udover de danske stentyper fra Bornholm, handler Zurface også med sten fra eksempelvis Sverige, Indien og Kina.