sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Skal du have udført en TV-inspektion i dit hjem

00:00
Hastighed: ???x
02:05

TV-inspektion kan godt lyde til at være noget helt andet, men det er ikke det, som du tror. TV-inspektioner udføres, når din kloak skal undersøges

TV-inspektioner er nyttige, når man skal danne sig et overblik over tilstanden af ens kloak. Det kan blive brugbart i mange situationer - det vil vi komme mere ind på i denne artikel.

Hvis du har mistanke om rotter

Hvis du har en mistanke om, at der er rotter i din kloak, så kan du få udført en TV-inspektion. På denne måde kan du få en idé om, hvor stor en skade rotterne har gjort på dine rørledninger, og hvorhenne de befinder sig. Det er vigtigt, at du får indberettet, at du tror der er rotter i din kloak. Det kan du gøre til din kommune, hvor de vil sende nogle eksperter ud til dig. Ellers kan du også selv ringe til en rottebekæmper, og få dem til at komme ud og fjerne rotterne.

Hvis du har mistanke om en vandskade i dit hjem

Det er ikke kun ved rotter, at man kan få udført TV-inspektioner. Hvis du har en idé om, at der potentielt kunne være en vandskade i dit hjem, så kan du få foretaget en tv-inspektion. Det er den eneste måde at vide med sikkerhed, om der er vandskader, og i givet fald hvor slemme de er. Hvis du har en vandskade, er det vigtigt at få den udbedret så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skader i dit hjem. Det kan være, at du tror vandskaden er sket i dine kloaknet, så kan en TV-inspektion lokalisere problemet for dig. Hvis det er i dit kloaknet, kan du slippe af med problemet ved at ringe til en blikkenslager.

Hvis du har mistanke om defekte kloakledninger

Du kan ikke altid vide, hvad der er galt med dine kloakledninger, eller hvorfor der er skader. Hvis du har mistanke om, at der er nogen form for defekt rørføring i dine kloakker, er TV-inspektioner altid den rigtige vej at gå. En tv-inspektion kan ikke kun finde kilden til skaden, men også fortælle dig, hvor slem den er. Det er vigtig information at have, hvis du ønsker at få problemet udbedret. Det kan være nødvendigt at tilkalde en blikkenslager eller endda en ingeniør, hvis skaden er alvorlig og meget omfattende. Vent derfor ikke med at få ringet og bestilt tid til TV-inspektion.