Faglige temaer og maskiner venter den grønne branche den 9. juni i Brovst.

Der er så småt ved at være udsigt til, at en ny messesæson for alvor kan komme i gang, og hvis man vil ud og se, hvad der rører sig inden for branchen, er det om at få sat kryds i kalenderen i god tid.

En af de mange udstillinger, den grønne branche kan se frem til i år, er Grøn Fagmesse. Som det altid har været tilfældet, finder den sted på Sandmoseskolen i Brovst. Datoen er torsdag 9. juni, og sædvanen tro bliver det en god anledning for udstillere og besøgende til at få en snak om de produkter og løsninger, der fremvises.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrence i græsklipning

Målgruppen for messen er et bredt udsnit af den grønne branche. Det drejer sig blandt andet om anlægsgartnere, ejendomsserviceteknikere, entreprenører, medarbejdere på golfbaner, idrætsanlæg, kommuner, kirkegårde og generelt alle, der beskæftiger sig med grønne plejeopgaver.

Noget af det, de besøgende på messen vil kunne opleve, er arbejdende stande, hvor skolens elever vil demonstrere forskellige faggrene inden for den grønne branche. Derudover vil der naturligvis også afholdes konkurrence i græsklipning, hvor udstillerne kan stille op med deres bedste maskiner.

Der er også flere temaer, der stilles skarpt på, som eksempelvis fremtidens kirkegård, store maskiner og slibning af klippeled. Og lægges det sammen med erfaringerne fra tidligere år, er der lagt op til en hyggelig dag med en masse faglig snak.