Ud over at vise, hvad landets brolæggere er i stand til, vil Brolæggerlauget benytte Have & Landskab til at skabe en god dialog om, hvordan brolægning kan løfte et anlægsprojekt.

Til Have & Landskab er det næsten selvskrevet, at Brolæggerlauget skal være repræsenteret, for man finder nok ikke et bedre udstillingsvindue til at vise den ekspertise, som brolæggere har.

- Brolægning kan indgå som en naturlig del af mange grønne anlægsprojekter, og flere af vores virksomheder har også bevæget sig ned ad en grønnere sti end de klassiske grå sten. Her på Have og Landskab kan vi vise en brøkdel af det vi kan, så de besøgende kan se mulighederne i brolægning, siger Mikael Mortensen, laugskonsulent for Brolæggerlauget, der er en del af Dansk Byggeri, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Samtidig får vi også mulighed for at få en snak med de mange leverandører og rådgivere, der kommer på messen. Brolæggerlauget vil gerne udveksle erfaringer med producenter af værktøj, leverandører af materialer og de mange andre, der arbejder sammen med brolæggerne, fortsætter han.

Interessemedlem

Laugets ønske om at udveksle erfaringer og viden med branchens parter blev mere udtalt i foråret, da Brolæggerlauget vedtog muligheden for interessemedlemskaber. Det betyder ifølge lauget, at man som eksempelvis leverandør, rådgiver eller projekterende kan blive interessemedlem af lauget, og derigennem få en større kontakt og dialog med landets brolæggervirksomheder og branchefællesskab.

- Her på messen får vi jo mulighed for at møde dem, vores virksomheder skal arbejde sammen med, og så kan de jo se nogle brolæggere i aktion. På den måde kan vi tage udgangspunkt i et konkret eksempel på brolæggerarbejde, og det kan give nogle gode snakke, siger Mikael Mortensen og fortsætter:

- Videndeling og dialog er nogle af nøgleordene bag vores interessemedlemskaber, og den dialog kan vi jo tyvstarte på under Have og Landskab-messen.