Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Længe ventet Powersav til skovarbejdere er nu på vej!

9. feb. 2021 | Indrykket af Husqvarna Danmark

Nu kan skovarbejderne godt begynde at glæde sig til 2021. For her vil Husqvarna afsløre deres næste generation af 90 kubik motorsave.

Del artiklen:

Vores nye generation af 90 kubik motorsave er designet til at overgå resultaterne fra de ikoniske forgængere som 281 XP, 288 XP og 395 XP, fortæller salgsdirektør for Husqvarna Danmark, Michael Schösser, og fortsætter: Vi har styrket ydeevnen, optimeret vægten og forbedret balancen - alt sammen uden at gå på kompromis med holdbarheden. Resultatet er en power-sav, der skærer sig igennem skovarbejdet effektivt og sikkert.


Udviklet af brugerne

De nye 90 kubik save er udviklet sammen med professionelle skovbrugere og træplejere fra hele verden for at sikre, at saven imødekommer brugernes behov. Fokus er på ydeevne, manøvredygtighed og pålidelighed. Hertil kommer en overlegen ergonomi, der gør arbejdet med de kraftfulde save til en behagelig opgave.


Lever op til skrappe emissionskrav

En anden afgørende faktor i udviklingen af den nye generation af 90 kubik save har været at overholde de strikse emissionsregler, som ældre save ofte ikke lever op til. Kunsten har været at finde balancen mellem max power og mindst miljøpåvirkning. Og det er lykkedes med de kommende save.


Skærer sig igennem de tykkeste træer

De nye save er udstyret med Husqvarnas populære og effektive X-Cut-kæde og nye professionelle letvægts-sværd. Det gør savene perfekte til selv tungt og krævende arbejde.


Udvalgte PARTNERS produkter

reklame