Felco lancerer ny beskæresaks med smart tidsbesparende mekanisme

Den transportable elektriske beskæresaks, Felco 820, repræsenterer det seneste udviklingstrin inden for Felco-værktøj. De krav, der blev stillet forud for udviklingen, var ifølge producenten enkle: værktøjet skulle være et kraftfuldt, hurtigt, pålideligt, let at håndtere og universelt. Og det mener Felco at have efterlevet.

Den nye saks har en beskærediameter op til 45 millimeter, og saksens styrke sikrer et rent og præcist snit, uanset åbningsvinkel. Saksens krumme skærehoved er specielt rettet mod arbejdet i højden, så grenen ikke trækkes tilbage, når man klipper den. Åbne- og lukkemekanismen er hurtig, og derfor giver den en vis tidsbesparelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Præsenteres på Langesømessen

Felco gør ekstra meget ud af at fremhæve, at den nye saks har et "halvtåben-modus", som aktiveres med et dobbelttryk på aftrækkeren. Det giver endnu en tidsbesparelse ved små til mellemstore beskæreopgaver.

Det lette og slanke batteriholdersystem giver optimal komfort og høj opladningskapacitet. Værktøjet kan anvendes med ét eller to batterier afhængig af belastningsniveauet. Bæreselen justeres let, så brugeren kan skifte indstilling. Bæreselen sidder tæt ind til kroppen, hvilket sikrer optimal bevægelighed. Batteriholder og batterier er desuden fuldt kompatible med Felco 800 og Felco 810.

Felco 820 vil være i handlen til november i år, men man kan allerede se den på Langesømessen torsdag 16. august, hvis man lægger vejen forbi Sneholt Nielsens stand.