Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Messe

Roskilde dyreskue

Roskilde Dyrskue er en årlig begivenhed i Danmark, der afholdes på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Roskilde Dyrskue blev afholdt første gang i 1884 og har siden været en fast tradition. I 1969 flyttede dyrskuet fra Bellahøj til Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor arrangementet har været afholdt lige siden.

Roskilde Dyrskue skal formidle det danske landbrug, og det skal forstås bredt. Vi har fokus på både landbrugsdyr og hobbydyr, og vi har stande, der sælger alt fra træsko og smykker til mejetærskere og entreprenørmaskiner. Dyrskuet fungerer også som en platform for at udveksle viden og erfaringer inden for landbrug og dyrehold, hvor gæster og fagfolk kan mødes og netværke med hinanden.

Det er målet at Roskilde Dyrskue skal afholde og skabe arrangementer med højt fagligt indhold indenfor landbrug, maskiner, dyr eller fødevarer for såvel fagfolk som for familien i by og land. 

Vi bruger ressourcer på formidling af det danske landbrug – især på vores 4 gårdspladser med fokus på formidling til børn med mange spændende aktiviteter - men også gennem en lang række andre aktiviteter, fx skolemateriale.

På Dyrskuepladsen finder du Danmarks største maskinudstilling, fødevareudstilling, masser af dyr, traktortræk, aktiviteter og oplevelser for hele familien og meget meget mere.

Med over 100.000 besøgende på hele weekenden er Roskilde Dyrskue landet største dyrskue. 

Info

Tidspunkt

Start31. maj. 2024Slut2. jun. 2024

Pris

Pris ikke oplyst

Sted

Darupvej 19
4000 Roskilde
Denmark

Del messe:

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame