Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Lading Maskinforretning

Lading Maskinforretning ApS blev grundlagt i 2005, og indtil 2016 var virksomheden beliggende på Viborgvej i Lading ved Sabro. I dag har virksomheden adresse i moderne lokaler i Anelystparken 23 i True ved Tilst nær Aarhus. Vores forretning er vokset og vi har udvidet med en ny koldhal på 1000 m2, som anvendes til maskinhus til vores store udvalg af brugte maskiner samt til opbevaring af elektriske servicebiler.   

Lading Maskinforretning ApS forhandler et bredt og varieret sortiment af have/park-maskiner, entreprenørmaskiner samt brugte maskiner inden for de førnævnte varekategorier. Brugte maskiner, som vi har på lager, kan altid ses via Maskinbladets hjemmeside.

Vi forhandler have/park-maskiner fra følgende anerkendte producenter: Stiga, Toro, Husqvarna, STIHL, Vitra, Klippo og Yanmar. Af entreprenørmaskiner tilbyder vi et stærkt udvalg fra bl.a. GIANT fra hollandske TOBROCO Machines, GMR maskiner A/S med base i Horsens og Epoke A/S, der ligger i Askov ved Vejen.

Lading Maskinforretning ApS er ejet af Søren Jensen og Mikkel Schlüter, og vi er i dag mere end 19 ansatte. 

Har du brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen hos os. Vi kan også kontaktes telefonisk på 86 94 84 66 eller ved at sende os en mail på kontakt@ladingmf.dk.

Her hos Lading Maskinforretning ApS går vi op i sundhed. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse og deres gode arbejde. 

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame