Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

GMR maskiner a/s

GMR maskiner a/s er en delvist familieejet virksomhed, skabt af daværende landbrugssmed Gunner Møller Rasmussen. Han udviklede virksomhedens første græsklipper i 1965 til brug i familiens frugtplantage. I dag er GMR maskiner a/s en stor og moderne virksomhed - ejet og drevet af administrerende direktør Niels Kirkegaard, Max Møller Rasmussen, Poul Møller Rasmussen, samt salgschef for STAMA-produkterne Thorkild Vind.

GMR maskiner a/s har en stærk position på det specialiserede marked. Et veludviklet forhandlernet på over 400 forhandlere i Danmark og Nordeuropa sikrer hver dag en professionel formidling og servicering af GMR´s produkter hos de mange brugere i hele Europa. GMR maskiner har ligeledes eget kontor i Tyskland.

GMR maskiner a/s har prioriteret udvikling og konkurrencekraft. Vi står fast på at levere et kundetilpasset produkt af høj kvalitet fremstillet af dygtige danske håndværkere - tæt på produktionsafdelingen så vi kan sikre optimale betingelser for eventuelle justeringer. At hele produktionsprocessen er samlet inhouse betyder også kortere leveringstid samt bedre mulighed for at tilpasse produkterne til kundens specifikke krav.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame