Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Profil

Reesink Turfcare DK A/S

Reesink Turfcare er din partner i professionel græspleje. Vi er en landsdækkende maskinhandel med et klart mål om at være den bedste samarbejdspartner indenfor græspleje. 

Vores vision, mission og mål er, at tilbyde Danmarks medarbejdere indenfor græspleje og vedligehold af grønne arealer markedets højeste kvalitetsprodukter. At gøre markedet gennemsigtigt for dem ved at samle de bedste brands i vores produktportefølje, således de kun behøver at kigge ét sted efter maskiner og tilbehør. At tilbyde dem markeds bedste rådgivning og service før, under og efter købet, således de kan føle sig trygge ved at handle med os. Den personlige relation er mindst lige så vigtigt i vores strategi, som de kvalitetsprodukter vi sælger. 

I vores produkt sortiment finder du alt indenfor maskiner og udstyr til innovativ og professionel græspleje;

  • Toro – Global markedsleder indenfor udvikling og produktion af udstyr til vedligehold af græs, kunstgræs og vandingsteknologier. Toro har eksisteret siden 1914 og ens for hvert eneste produkt er den høje kvalitet – helt ned til den mindste komponent. 
  • Kubota – Ledende indenfor kompakttraktorer siden 1960.
  • Foley – Markedsledende indenfor slibningsteknologi og med fokus på innovation, teknologi, ease of use, kvalitet og effektivitet udvikler og producerer Foley topkvalitets slibemaskiner.
  • SISIS - Etableret i 1932 og har siden da specialiseret sig i design og produktion af innovativt udstyr til vedligeholdelse af natur- og kunstgræs. SISIS stærke brand og kvalitet bygger på det høje niveau af inputs og feedback fra kunder, teknikere og deres globale distributørnetværk.
  • Dennis - Ledende britisk producent af innovativt professionel grounds vedligeholdelse. Uanset om det er et professionelt stadion, en lokal sportsklub eller en fin have hjælper Dennis groundsmen, greenkeepere og gartnere med at skabe den ultimative græsoverflade.
  • Nordic Plow – Udvikler og producerer løsninger til reducering af skade på græs, veje, fortove og indkørsler.  Nordic Plow tilbyder flere forskellige topkvalitets produkt serier.
  • GreenTek Solutions – Siden 1969 specialiseret sig i at producere og levere innovative løsninger og vedligehold af græs, jord og græstørv. 

Derudover tilbyder vi salg af reservedele og service pakker special designet til dit behov. Giv os et kald og hør nærmere! 

I 1966 indgik Svend Carlsen A/S, nu Reesink Turfcare DK A/S, et samarbejde med The Toro Company siden da har Reesink Turfcare været enedistributør af det kvalitetsstærke brand Toro i Danmark. Toro udvikler og producerer markeds bedste græsklippere og dertilhørende tilbehør til professionel brug, og dette samarbejde blev fundamentet for Reesink Turfcare’s eksistens. 

Besøg vores hjemmeside og se vores store udvalg af produkter, klik blot her.

Leverandør-kompetencer
Kompakttraktorer

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame