E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

Nye To-hulede Traktorer fra Ferrari

6. jun. | Indrykket af Sønderup Maskinhandel A/S

Præsentation af de Nye Ferrari To-hjulede Traktorer 306 SmartSafe og 380 Hydrostatisk StarGate

Del artiklen:

Sønderup Maskinhandel A/S er stolt af at introducere vores nyeste modeller af to-hjulede traktorer, Ferrari 306 SmartSafe og Ferrari 380 HY StarGate, designet til at opfylde de forskellige behov hos både hobby og professionelle.

Ferrari 306 SmartSafe

Ferrari 306 SmartSafe er udstyret med en kraftfuld benzinmotor GK 210 fra BCS Group med 6 HK. Denne model er ideel til mindre opgaver, samt der hvor pladsen er trang. Dens sikkerhedssystem Smart Safe sikrer maksimal driftssikkerhed. Maskinen har en maksimal hastighed på 2,48 km/t fremad (fx med fingerklipper) og en hastighed på 0,97 km/t bagud (fx med fræser). Maskinen har er en SmartSafe flerpladet oliebads kobling, hvilket sikrer mindre vedligeholdelse og bedre pålidelighed. Desuden sikrer kopfjedre mellem hver plade, at koblingen fungerer som en rigtig multipladebremse, som i nødstilfælde straks stopper PTO'en, mens motoren forbliver i gang. Ferrari 306 har et vendbart styr samt en funktion til anti-vibration af styret, der øger komforten for brugeren. Maskinen kan bruges med en lang række af redskaber.

Ferrari 380 HY StarGate

380 HY StarGate repræsenterer en ny æra inden for multifunktionelle to-hjulede traktorer med sin kontinuerligt variable hydrostatiske transmission (CVT). Ferrari 380 er en kraftig maskine med sin 13 HK Honda GX390 elstarts motor. Denne model tilbyder enestående manøvredygtighed og komfort. Udstyret med PowerSafe® hydraulisk kobling og justerbare styrhåndtag, er 380 HY StarGate designet til at levere maksimal ydeevne og sikkerhed under alle forhold. Maskinen er vendbar, dette gør at den kan bruges med hele udstyrs listen fra Ferrari, både baghængte og frontmonterede. 


Disse to modeller repræsenterer det nyeste inden for tohjulede teknologi og er designet til at levere pålidelighed og effektivitet til enhver. 

For mere information, besøg vores hjemmeside: Tohjulede traktor

Kontakt:

Sønderup Maskinhandel A/S 

Email: mail@fbdk.dk 

Telefon: +45 98 65 32 55OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame