E-magasin

Nyhedsbreve

Forhandler login

PARTNERS login

FSI har været med på Roskilde Dyrskue siden 2004, og...

27. maj. | Indrykket af FSI Stump Cutters

2024 er ingen undtagelse, FSI Stump Cutters er at finde på årets Roskilde Dyrskue.

Del artiklen:

I midt maj startede vi, hos FSI, udstillingssæsonen på ARB Show i England med vores engelske søsterselskab, og vi ser nu frem til at vise vores stubfræsere frem her i Danmark. FSI Stump Cutters har siden 2004 været med på Roskilde Dyrskue, og 2024 er ingen undtagelse.Teknisk direktør og ejer Henning Schmidt fortæller: "Roskilde Dyrskue er med årene blevet en tradition for FSI, og vi har været med siden 2004, så på papiret har vi 20-års jubilæum.”

 Henning fortsætter   ”Selvom Roskilde Dyrskue ikke genererer en masse direkte salg, ser vi det som en god mulighed for at møde vores sjællandske kunder og glæder os hvert år til at viser vores FSI stubfræsere frem på dyrskuet.”

Vi ses på stand 112 i maskinparken fra fredag d. 31. Maj – søndag d. 2. juni.

Hvor vi udstiller en række stubfræser fra vores brede sortiment, heriblandt FSI B21, FSI B31 m.fl.  samt udvalgte modeller fra vores serier til PTO-tilkobling (traktor) og som redskab på hydrauliske maskiner. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame