Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Borgmesteren Imponeret af Timan’s Maskiner

24. maj. | Indrykket af Timan A/S

Borgmesterens Mobile Kontor besøger Timan A/S

Del artiklen:


Timan A/S åbnede dørene for borgmester Hans Østergaard og kommunaldirektør Jens Peter Hegelund Jensen i denne uge. Under besøget blev der drøftet emner som innovation, regeloverholdelse og internationalt salg.

Virksomhedsbesøget, en del af borgmesterens mobile kontorinitiativ, er en strategi, han har fulgt siden 2018. Det giver ham mulighed for at besøge forskellige landsbyer i kommunen og komme tættere på de lokale virksomheder.

Borgmesterens interesse for Timan's virksomhed og maskiner var tydelig, og han var ikke bange for at komme ud og prøvekøre nogle af dem selv! "Det var igen en stor oplevelse at besøge en af kommunens mange dygtige og innovative virksomheder. Jeg er meget imponeret over de flotte maskiner, I udvikler og fremstiller i jeres virksomhed. Det var et meget berigende besøg," udtalte borgmesteren.

Besøget gav borgmesteren og kommunaldirektøren et indblik i virksomhedens arbejde samt mulighed for at diskutere vigtige emner inden for industri og erhvervsliv.

Læs mere om besøget her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame