Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Timan fejrer 20 års jubilæum på Maskiner Under Broen

3. jun. | Indrykket af Timan A/S

Kom og fejr med os!

Del artiklen:

Vi er glade for at kunne annoncere, at Timan A/S deltager i Maskiner Under Broen-messen i august 2024. Denne maskinmesse, arrangeret af Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg, er målrettet maskiner og udstyr til anlæg, pleje og vedligehold af områder som park og vej. Det er det perfekte sted for professionelle brugere af maskiner og udstyr til at mødes og dele erfaringer.

Hos Timan har vi i år noget helt særligt at fejre – vores 20 års jubilæum! I to årtier har vi udviklet og produceret innovative maskiner, der gør arbejdet lettere for anlægsgartnere, boligforeninger og andre professionelle inden for pleje af udendørsarealer. Vores maskiner, der er kendt for deres alsidighed og pålidelighed, bruges året rundt til forskellige opgaver, fra græsklipning og buskrydning til vintervedligeholdelse.

På Maskiner Under Broen vil vi fremvise vores nyeste modeller og innovationer. Vi vil også have vores dedikerede team klar til at demonstrere maskinerne og svare på alle dine spørgsmål. Men det er ikke alt – i anledning af vores jubilæum inviterer vi alle besøgende til at fejre sammen med os. Kom forbi vores stand og nyd en kop kaffe og et stykke kage, mens vi sammen markerer denne milepæl.

Maskiner Under Broen er ikke kun en maskinmesse, men også en industrimesse, hvor udstillere viser værktøj, reservedele og værkstedsudstyr relateret til kompakte maskiner. Det er en faglig, grøn messe, der henvender sig til professionelle brugere, og vi glæder os til at være en del af det.

Så kom og besøg os i august 2024 til Maskiner Under Broen – Vi ser frem til at møde dig og fejre vores 20 års jubilæum sammen!

For mere information om messen og vores produkter, besøg vores hjemmeside eller følg os på sociale medier.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame