Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Timan A/S fejrer 20 års jubilæum med over 200 gæster

23. maj. | Indrykket af Timan A/S

Tim's befolkningtal blev tredoblet da Timan A/s holdte åbent hus

Del artiklen:

Timan A/S fejrede i april et stort 20-års jubilæum, der blev en begivenhed fyldt med glæde og fejring. Over 200 gæster samledes for at markere denne milepæl, hvilket vidner om en massiv interesse for virksomhedens historie og præstationer inden for have-park maskiner og redskabsbærere.

Dagen bød på en række vellykkede aktiviteter, herunder guidede rundvisninger, der gav et fascinerende indblik i Timans historie og produkter. Stemningen var høj, og atmosfæren var præget af glæde og festligheder, især da gæsterne nød de lækre gourmet burgere leveret af Brødrenes Original fra Århus.

Timan A/S ønsker at rette en stor tak til alle medarbejdere og gæster, der deltog i denne uforglemmelige eftermiddag. Det var jeres støtte og engagement, der gjorde dette jubilæum til en sådan succes, og vi sætter stor pris på jeres bidrag til vores fortsatte vækst og succes.

Læs mere om vores historie fra garage til international virksomhed her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame