Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Opnår du dine klimamål?

29. jul. | Indrykket af Reesink Turfcare DK A/S

RECO eTrac kan hjælpe dig med at opnå dine klimamål

Del artiklen:

Royal Reesink-datterselskaberne, Jean Heybroek og Motrac Industries, er gået sammen for at imødekomme den stigende efterspørgsel for emissionsfri maskiner. Resultatet er en fuld elektrisk og 100% emissionsfri redskabsbærer, som lader dig færdiggøre arbejdet hurtigt og effektivt, under komfortable forhold og på bæredygtig vis. Navnet på maskinen er RECO eTrac og den forhandles af Reesink Turfcare DK A/S - og du kan opleve den på stand 8,1 MAskiner Under Broen 24. og 25. august!

RECO eTrac er udstyret med et højkvalitets- og meget kraftfuldt Lithium-Ion batteri. Føreren kan arbejde en hel arbejdsdag på én opladning og nyde stilheden af en elektrisk maskine. Denne nye emissionsfrie redskabsbærer er udstyret med et moderne og yderst støjsvagt førerhus fra den markedsførende producent Mathieu. Førerhuset opfylder de nyeste sundheds-og sikkerhedskrav og tilbyder føreren fuld kontrol, totalt udsyn og en af de mest komfortable arbejdspladser. Og takket være RECO’s aircondition og klimaanlæg, er føreren sikret en optimal oplevelse – uanset vejrforhold! 

”RECO eTrac er allerede testet og godt kørende i flere af de store Hollandske byer og kommuner, eksempelvis har Rotterdam og Amsterdam taget RECO eTrac til sig i de to byers massive grønne omstilling” udtaler Carsten Brandt, CEO hos Reesink Turfcare. 

Bæredygtig og økonomisk

RECO eTrac tilbyder utallige muligheder for udstyr, så maskinen kan benyttes året rundt og til mange forskellige formål. Helt særligt for RECO eTrac er det, at den kan anvendes med såvel hydraulisk som elektrisk udstyr. Hvilket betyder for at du som kunde, ikke behøver udskifte dit nuværende udstyr før det er udtjent. Derved kan du minimere udgifterne og benytte dit allerede velfungerende hydrauliske udstyr. RECO eTrac tillader at skifte når behovet opstår, så du kan begrænse opstartsomkostningerne og mindske dit CO2 aftryk.

På nuværende tidspunkt tilbydes RECO eTrac med følgende elektrisk sommer- og vintertilbehør; græsklipper, varmtvandsanlæg til ukrudtsbekæmpelse, ukrudtsbørste, fejekost, sneskraber og saltspreder.

”Tilbehøret til RECO eTrac gør maskinen yderst alsidig og anvendelig og uanset hvilken type tilbehør der benyttes, anvender redskabsbæreren udelukkende elektrisk kraft. Så der er ingen hydrauliske dele at vedligeholde, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger og støjgener markant” forklarer Produktspecialist ved Reesink Turfcare, Brian Kjær.  

Ugentlig kontrol i opstartsfasen

”Der er mange der kan have betænkninger ved at skifte til ren el – hvad end vi taler elbiler eller elektriske maskiner.  Sådan skal det ikke være. Derfor tilbyder vi ugentlige kontroller hvor vores serviceteknikere som kommer ud til kunderne og sikrer at de er fortrolige med maskinen og den fungerer som den skal. Vi garanterer maskinens kvalitet og performance” afslutter Carsten Brandt. 


Lyder det interessant? Så book en demo her! Du kan teste maskinen helt gratis og uforpligtigende i 8 timer gennem Reesink Turfcare’s demokoncept

Reesink Turfcare stiller op på stand 8.1 til Maskiner under Broen den 24. og 25. august, hvor du kan komme og se RECO eTrac.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame