Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ukrudtsbekæmpelse med NoWeed varmvandsanlæg

1. jun. 2022 | Indrykket af Lading Maskinforretning

Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse med 100% rent vand

Del artiklen:

Ukrudtsbekæmpelse kommer i mange formater, og det kan være svært at afgøre hvilken metode der er mest effektiv. Det giver vi et bud på hos Lading Maskinforretning. Vi har nemlig i et stykke tid arbejdet sammen med Rala Tech, hvor vi i fællesskab har udviklet og introduceret vores bud på miljøvenlig og effektiv ukrudtsbekæmpelse. Vores løsning består af varmvandsanlægget NoWeed. Varmvandsanlægget benytter nemlig 100% rent vand, og ingen pesticider er nødvendige. 

Der er mange fordele ved at anvende NoWeed varmvandsanlægget til ukrudtsbekæmpelse. Ifølge Københavns Universitet og Miljøstyrelsen viser det sig, at ukrudtsbekæmpelse med varmt vand er 2-3 gange mere effektiv, end ved damp og åben ild. Det skyldes at det varme vand springer cellerne i planterne, hvilket gør at planterne dør. En anden fordel er, at man ved anvendelse ikke forurener omgivelserne og grundvandet. Anlægget kan også anvendes som højtryksrenser og algebekæmpelse, samt meget mere.

NoWeed anlægget er udviklet til at være kompatible med et bredt udvalg af maskiner og redskaber, så du kan montere anlægget med de maskiner eller redskaber du allerede har.

Du kan f.eks. montere NoWeed anlægget på en Vitra eller Egholm redskabsbærer. 

Er du interesseret i at lære mere om NoWeed eller ønsker du en demo så klik her

Ellers kan du kontakt:

Mikkel Schlüter Terkildsen

E-mail: mst@ladingmf.dk

Tlf. 24 24 76 27OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame