Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Lading Maskinforretning er blevet Egholm forhandlere

10. maj. 2022 | Indrykket af Lading Maskinforretning

Oplev redskabsbærere fra Egholm hos Lading Maskinforretning.

Del artiklen:

En af de store nyheder i år er uden tvivl, at vi hos Lading Maskinforretning er blevet forhandlere af Egholm. Vi forhandler alle Egholms redskabsbærer, redskaber og tilbehør til maskinerne.

Egholms redskabsbærere er et behageligt og miljøvenligt sted at være for brugeren, da maskinerne har en god ergonomi, grundet en reduktion af støj og vibrationer. Desuden er du helt fri for at lave tunge løft, som reducerer eventuelle arbejdsskaber.

Egholms redskabsbærere er fremstillet med kvalitet og funktionalitet for øje. Du kan anvende din redskabsbærer fra Egholm til et hav af opgaver. Når du er færdig med den ene opgave, kan du med Quick-shift funktionen udskifte redskaberne enkelt og hurtigt, så du kan gå til den næste opgave. Med de rette redskaber kan selv de mest uoverskuelige opgaver blive let som en leg. Det har Egholm bevist med deres redskabsbærere og redskaber. Hvis du ønsker at holde fortov og vej pæne og indbydende, er et feje-/sugeanlæg den rette kombination for dig. Det eneste du skal gøre, er at montere anlægget på redskabsbæreren, og så er du i gang. 

Vores dygtige kollegaer på serviceværkstedet har kurser i, at servicerer og reparerer Egholm redskabsbærere, hvis der skulle ske noget med din maskine. På den måde kan du samle alt under et tag med Lading Maskinforretning. 

Hvis du ønsker at høre mere om Egholms redskabsbærere, kan du læse og se maskinerne her

Ved interesse, Kontakt: 

Søren Jensen
E-mail: srj@ladingmf.dk
Tlf. 40 91 84 66

Vi glæder os til at høre fra jer. 
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame