Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ny forbedret model - MultiOne 8.4S K

20. apr. 2022 | Indrykket af H.C. Petersen

Med høj præstation som letter dit arbejde betydeligt

Del artiklen:

Den nye 8.4S K kommer i en ny forbedret udgave og giver dig nogle helt unikke muligheder for sammenkobling af redskaber samt en lang række andre fordele.

Med den nye 8.4S K får du det nye Attachment Control Interface, som er et nyt system, der gør det muligt, at bruge redskabets funktioner via et og samme joystick.
Nu er det muligt at koble redskabet på via det 7-polet stik og bruge funktionerne i det eksisterende joystick. Derved spares et ekstra håndtag til disse funktioner.

Cruise Control (fartpilot) er standard på 8.4S K som er en fordel, når du skal køre i en konstant hastighed f.eks. når du klipper græs, hæk osv.

Maskinen er udstyret med det nye OneDrive som giver 30% mere effektivitet på transmissionen. Det løfter 8.4S K til nye højder, hvor du opnår højere fart, mere kontrolleret og afbalanceret kørsel samtidig med, at brændstofforbruget mindskes i forhold til forgængeren.

8.4S K er udstyret med 2 gear, et arbejdsgear med en tophastighed op til 11 km/t og et transportgear på op til 22 km/t. Dette gør det muligt at køre hurtigere fra A til B under transport og derved spare tid. Samtidig giver det dig mulighed for at holde en konstant lav fart ved f.eks. arbejde, hvilket giver en mere kontrolleret kørsel.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame