Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Lading Maskinforretning er blevet STAMA forhandlere

22. mar. 2022 | Indrykket af Lading Maskinforretning

Der sker en masse hos Lading Maskinforretning

Del artiklen:

Hos Lading Maskinforretning er vi blevet forhandlere af STAMA, og det er vi naturligvis begejstret for. Vi glæder os til at fortælle vores kunder om alle de mange fordele STAMA kan levere med deres fantastiske maskiner. 

STAMA er en del af GMR. STAMA fremstiller danskproduceret el-køretøjer, som lægger vægt på at give brugeren optimal komfort, sikkerhed, ergonomi og et støjsvagt arbejdsmiljø. Alle maskiner fra STAMA kører på el, hvilket giver dig miljøvenlige maskiner, som kan bruges til en bred vifte af arbejdsopgaver. 

Blandt vores udvalg af STAMA-produkter findes både løvsugerløsninger og 3- og 4-hjulede elektriske køretøjer. Alle modeller er fuldelektriske, emissionsfrie og har vedligeholdelsesfrie AC-motorer. Maskinerne er fremstillet til drift af professionelle, som stiller store krav til drift sikkerhed, køreegenskaber og robusthed. Desuden kan det også være en fordel, at maskinerne er nemme at manøvrerer med på trange steder, hvilket STAMA leverer i et udvalg af deres sortiment. Derfor vil maskiner fra STAMA opfylde dine krav, og du kan være sikker på maskinernes pålidelighed. 

I kan blive klogere på hele udvalget fra STAMA og se deres maskiner her.

Ved interesse, Kontakt:
Mikkel Schlüter Terkildsen
E-mail: mst@ladingmf.dk
Tlf. 24 24 76 27

Vi glæder os til at høre fra jer. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame