Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

VITRA C-serien på Have & Landskab 21

19. aug. 2021 | Indrykket af Lindholdt Maskiner A/S

Den nye VITRA C-serie præsenteres på årets Have & Landskabs messe

Del artiklen:

Det glæder os meget endelig at kunne vise den nye Vitra C2 og C3 serie.

I udviklingen af de nye Vitra C-modeller har vi lagt vægt på førerkomfort og betjening, optimering af ydelse og miljø, alt sammen pakket ind i et nyt design, som på én gang er i tidens trend, men samtidig bevarer de kendte designelementer som Vitra er kendt for.

Den nyudviklede Kabie er tegnet og konstrueret efter nyeste metoder. Topsikker i crash test, udstyret med 2 døre, 360° udsyn, intuitiv betjening, gennemarbejdet ned til mindste detalje, som f.eks. ratstamme med ”Auto retract” som gør ind- og udstigning til en leg. Alt sammen pakket skånsomt  ind i et nyudviklet affjedringssystem ”Silent cabin”, som effektivt fjerner ujævnheder, vibrationer og støj fra kabinen.

Vitra C-modellerne er udstyret den nyeste teknik fra Danfoss kombineret med miljøcertificerede Stage V dieselmotorer, som skåner miljøet og samtidig giver op til 20% højere ydelse.

Det brede redskabsprogram er blevet endnu mere omfangsrigt og rummer flere nyheder, som et nyt fejesugeanlæg, en ny serie støjsvage græsklippere samt et bredt varieret program til ukrudtsbekæmpelse, mekanisk, termisk med varm luft eller hed vand.


Vitra udstiller på ”Have & Landskab” messen i Slagelse d. 23-25 August. Kom og besøg os på stand C28maskinmarken (lige ved torvet) og se og prøvekør de Nye Vitra C-modeller, eller kontakt os eller én af vore forhandlere for yderligere info eller demo OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame