Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Timan 3330 får topkarakter

7. maj. 2021 | Indrykket af Timan A/S

Ved PM10/2,5-test for den miljøvenlige gadefejemaskine Timan 3330 blev der uddelt topkarakter

Del artiklen:

Det danske maskinproducent Timan A/S har længe været på banen med solide maskiner og redskaber med fokus på, at ordentligt arbejde kræver ordentlige arbejdsforhold. Nu har en Timan gadefejemaskine til Timan 3330-serien fået et PM10/2,5-diplom med en topkarakter på fire stjerner. PM-10 diplomet er altså din garanti for en renere luft idet der ikke vil stå en sky af støv bag gadefejemaskine, når den arbejder. De fire stjerner vidner om, at Timan rent faktisk har skabt en fejemaskine ud over det sædvanlige, der både skåner miljøet og yder en fantastisk fejekapacitet. 

Test i Tyskland under skrappe krav
Forud for overrækkelsen af PM10/2,5-diplomet gennemgås en række tests i et lukket telt. Her skal gadefejemaskinen bl.a. køre igennem materialer i specifikke blandingsforhold ved specifikke hastigheder. Her måles ganske nøjagtigt, hvor mange støvpartikler fejesugeanlægget efterlader i luften. Bedømmelsen på fire stjerner indikerer som sagt, at mængde af små støvpartikler er reduceret til det laveste, man kan forvente. PM10/2,5-certifikatet er altså din officielle garanti for, at gadefejemaskinen Timan 3330 er uhørt skånsom for miljøet omkring maskinen. 

Unik tornadoeffekt og økonomisk gevinst
En af deres populære serier er Timan 3330-serien, hvor du blandt andet finder en feje-/sugesystemet Tornado T1. Med dette fejesugeanlæg Tornado T1 får du en helt unik, EU-patenteret teknologi i maskinen, som sikrer dig både hurtig og effektiv fejning hver gang, du står overfor en opgave. 

Udover den særlige feje-/sugekapacitet får du også en økonomisk gevinst, da gadefejemaskinen opnår en markant brændstofreduktion sammenlignet med andre maskiner i klassen. Det gavner både miljøet og din pengepung.

Et miljøvenligt valg til dig og din by
Når du vælger gadefejemaskinen Tornado T1 fra Timan med PM-10 diplom, får du dermed en maskine, hvor du kan være sikker på, at den er miljøvenlig og bidrager til kampen om ren luft i byerne. Derudover har maskinen også andre imponerende funktioner, og du får ikke bare et miljøvenligt redskab med PM-10 diplom, du får også fantastisk sugevne, laveste støjniveau på markedet, 7 meter langt håndsug, sikkerhed, brugervenlighed og 30 måneders slidgaranti. Alt i alt får du en fantastisk maskine, som kan gøre din arbejdsdag nemmere, og samtidig fungerer som en grøn investering i fremtiden. 

Hold derfor øje med PM10/2,5-certifikatet når du skal købe nye maskiner til fejning og lignende, hvis du vægter god luftkvalitet og ønsker at formindske mængden af støv og småpartikler på gaderne i storbyer.  


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame