Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Ny miljøvenlig redskabsbærer fra Timan

16. feb. 2021 | Indrykket af Timan A/S

Den benzindrevne Timan 3330 har skruet op for komforten og miljøvenligheden

Del artiklen:

Ny redskabsbærer i høj kvalitet og dansk design

Danske Timan er igen på markedet med et nyt, grønt og arbejdsdygtigt produkt. Denne gang er det en ny benzindrevet redskabsbærer, der overtager fra den populære Timan 3400. Som sin forgænger er Timan 3330 også en arbejdsdygtig redskabsbærer, der er ideel for dig, der har mange udendørsopgaver på alle årets årstider, hvad end det drejer sig om feje/suge-opgaver, græsslåning, hækklipning eller snerydning. 

Timan 3330: Sundt miljø og sund økonomi

I og med at Timan 3330 kører på benzin, overholder redskabsbæreren alle EU’s Stage V emmissionsstandarder, hvilket betyder, at den nye redskabsbærer udleder færre NOx-gasser end førhen. 

Mest imponerende er det dog, at Timan er lykkedes med at designe en arbejdsdygtig redskabsbærer, der formår at skrue helt ned for benzinforbruget. Når du arbejder med feje-/sugeanlægget på maskinen kan benzinforbruget komme helt ned på 4 liter pr. time – markant mindre end konkurrenterne.

Ved købet af en Timan 3330 får du altså en mere miljøvenlig redskabsbærer, der fungerer som en holdbar, grøn og økonomisk sikker investering.

Opgradering i komfort og støjniveau

Som altid byder Timan på en alsidig redskabsbærer med en lang række tilbehør, der gør det muligt at overkomme de fleste arbejdsopgaver i alt slags vejr. Derfor er det også vigtigt, at du får en behagelig og god arbejdsoplevelse, når du sidder så mange timer i en Timan 3330. 

Kabinen i redskabsbæreren er således bygget til at give markedets bedste komfort og brugervenlighed. Med kun 68 dB ved 2.600 omdr. i den rummelige kabine er det slut med stressende, ukomfortabelt arbejde. Timan 3330s betjeningspanel samt nye og lækre fodpedal giver dig en naturlig og intuitiv kontrol over maskinen, som vil give dig og dine kollegaer en ekstraordinær arbejdsoplevelse. Nu arbejder maskinen for dig. 


Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame