Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nicolaisen og Larsen A/S på vej til at blive en del af Royal Reesink koncernen

3. feb. 2021 | Indrykket af Reesink Turfcare DK A/S

Royal Reesink B.V. og Nicolaisen & Larsen A/S forener kræfterne i Danmark

Del artiklen:

”Vi ser frem til at byde Nicolaisen & Larsen velkommen i den danske del af f Reesink Koncernen. JCB er et produkt af høj kvalitet og jeg er overbevist om, at dette tiltag fra vores koncerns side, vil bringe spændende muligheder i spil for fremtiden” lyder det fra Carsten Brandt, CEO ved Reesink Turfcare DK A/S. Reesink Turfcare DK A/S har været en del af den 234 år gamle Hollandske koncern siden 2016. 

Den officielle pressemeddelelse fra Royal Reesink kan du læse herunder.

Den 15. december 2020 underskrev Royal Reesink B.V. og Nicolaisen & Larsen A/S en hensigtserklæring (letter of intent) om at forene kræfterne i Danmark. Nicolaisen og Larsen er et veletableret firma med en stærk organisation, også hvad angår eftersalg, hvilket passer perfekt ind i strategien hos Royal Reesink. 

Nicolaisen & Larsen har været forhandler af JCB industri- og entreprenørmaskiner siden 1975. Firmaet har tre afdelinger beliggende i Ulfborg, Vissenbjerg og Ringsted. Susanne Nicolaisen, adm. direktør og medejer: ”Jeg er meget glad for dette samarbejde, som vil sikre os kontinuitet. Sammen kan vi se muligheder for en videreudvikling og styrkelse af virksomheden på det danske marked.” 

Store muligheder 

Royal Reesink er markedsledende som international distributør og tjenesteudbyder inden for maskiner af høj kvalitet, service og reservedele til landbrugssektoren, landskabsvedligeholdelse, materialehåndtering, lagerdesign og construction. Det 234 år gamle hollandske selskab har en solid base i Holland og en stærk international tilstedeværelse med 36 datterselskaber over hele verden. Gerrit van der Scheer, CEO Royal Reesink: ”For Royal Reesink er dette samarbejde med til at øge vores tilstedeværelse i Norden. Vi har stor tillid til det nuværende team hos Nicolaisen & Larsen, som vil blive udvidet yderligere med en solid salgsstyrke”. 

Der vil i de kommende måneder blive arbejdet med detaljerede planer for samarbejdet, og det nye partnerskab forventes officielt bekræftet inden udgangen af første kvartal 2021.

På vores hjemmeside kan du kan lære meget mere om via deres video præsentation, som du finder under fanen "Os om" eller ved at klikke her.

Grøn Teknik har udgivet en interessantartikel om dette emne, den kan du læse her. Dagbladet Holstebro-Struer har ligeledes udgivet en artikel om emnet, den kan du se her.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame